Про отримання підручників для 4-х та 7-х класів

Бібліотека є важливим структурним підрозділом кожного навчального закладу, на який покладено функцію інформаційного супроводу навчально-виховного процесу. Адже якість навчально-виховного процесу визначають насамперед такі чинники як рівень інформаційних ресурсів школи, адресованих учням для ґрунтовного опанування шкільною програмою, педагогам – для результативної освітньої діяльності, керівникам – для ефективного управління навчальним закладом. Саме тому забезпеченість   у повному обсязі кожної шкільної бібліотеки підручниками та навчальними посібниками є одним з пріоритетних завдань.


12 лютого відділом освіти районної державної адміністрації отримано чергову партію підручників для 4-х та 7-х класів у кількості 2881 примірник. Таким чином, забезпеченість учнів 4-х та 7-х класів підручниками становить близько 48 % від необхідної кількості.

Отримані підручники оперативно розподіляються між шкільними бібліотеками загальноосвітніх навчальних закладів району. Першочергово підручниками забезпечуються учні пільгових категорій із числа дітей – сиріт, дітей – інвалідів та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 4 =