Від Бога його Слово, вічне, всеукраїнське та всенародне

09 березня з нагоди 202-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка відбувся урочистий захід та церемонія покладання квітів до погруддя Кобзаря.

«Шануючи Великого Кобзаря, ми вклоняємося йому за нетлінне слово, за любов до рідної мови, надію і віру в вільну Україну!», – такими словами літературно-музичної композиції відкрили захід вихованці ліцею №3. У цей сонячний день лунали не тільки вірші великого поета, але й пісні у виконанні народного аматорського хору «Українська пісня».

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, Богодухівський міський голова М.В.Голуб, представники установ та організацій, політичних партій, громадських організацій, учнівська молодь.

Володимир Анатолійович зазначив, що слова Шевченка «Борітеся та поборете, вам Бог помагає, з вами правда, з вами слава і воля святая” стали символом боротьби українського народу під час подій Євромайдану і є символом усіх воїнів-героїв, які воюють у зоні АТО на сході держави за незалежність, за волю, за єдину Україну».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 + sixteen =