XVIІ Всеукраїнська конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО

Пошукам справжніх вершин та ціннісних орієнтирів в освітньому просторі школи була присвячена XVIІ Всеукраїнська конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Українсько-європейські ініціативи в освітньому просторі: ціннісна парадигма», яку було організовано та проведено 29–30 березня 2016 року Гуманітарною гімназією «Гармонія» на базі навчально-виховного комплексу № 141 «ОРТ» під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО у м. Києві.
Метою конференції було залучення учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО до конструктивної дискусії щодо шляхів формування стійкої ціннісної парадигми, яка є універсальною як для українського, так і для європейського світу. Більше 50 навчальних закладів України, серед них і Богодухівська гімназія 1, отримали можливість презентувати свій досвід з окресленої проблематики та запропонувати власні шляхи прискорення євроінтеграційних процесів. Команда Богодухівської  гімназії №1 – учениця 9 класу Ангеловська Крістіна та учениця 10 класу Кривенко Софія з керівником команди Ангеловською О.М., вчителем англійської мови – протягом 2-ох днів в секціях та підсекціях конференції брали активну участь у обговорюванні  питань ціннісної парадигми в освітньому просторі школи: форми, методи, технології, моделі сучасної школи, та в обговоренні  цінності свободи як вияву національної ідентичності: світовий досвід та українські реалії.

За оригінальність ідей, інноваційні погляди та небайдужість до вирішення проблем сучасної України та за креативний підхід до створення каліграми «Я – українець, я – європеєць» команду Богодухівської гімназії №1 відзначено Дипломом XVIІ Всеукраїнської конференції учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight − seven =