Участь ДНЗ №9 „Берізка” у конкурсі «Сталий розвиток-наш вибір»

12 квітня 2016 року з 10-00 в приміщенні Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова, 9) пройшов публічний захист конкурсних робіт переможців І етапу, підведення і офіційне оприлюднення підсумків та нагородження переможців національного конкурсу серед педагогічної спільноти за темою «Сталий розвиток-наш вибір», що проходив у рамках Міжнародного проекту ПРООН/ГЕФ «Інтеграція положень Конвенцій Ріо у національну політику України» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України та громадської організації «Всеукраїнська екологічна ліга».

Головна мета конкурсу – акцентування уваги педагогічної спільноти України на стратегії сталого розвитку цивілізації.
На розгляд Експертної ради конкурсу до 20 лютого 2016 року було подано 381 роботу з 24 областей України, серед яких була представлена творча робота Богодухівського дошкільного навчального закладу № 9.

За результатами І (заочного) етапу були визначені учасники ІІ (очного) етапу конкурсу, список яких оприлюднено на сайті ПРООН. 

До їх складу ввійшла творча група педагогів Богодухівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №9 „Берізка” Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області у складі завідувача Кудленок Ю.В., вихователів Штих Н.О., Туренко Л.І, які активно беруть участь у пошуці нових методів просвітницької роботи, обміну досвідом, створення банку навчальних програм, що використовуються для роботи з дітьми дошкільного віку.

Розроблена ними конкурсна робота «Буду заощаджувать я – стане заможною сім’я, буде заощаджувать родина – стане багатою країна», яку презентувала завідувач закладу Кудленок Юлія Віталіївна нагороджена дипломом Лауреата І (заочного) туру Всеукраїнського конкурсу для педагогів «Сталий розвиток – наш вибір» у номінації «Розробка позакласного або святкового заходу та розваг для дітей дошкільного віку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × two =