Нарада з керівниками навчальних закладів району

Відповідно до Плану роботи відділу освіти районної державної адміністрації 20 квітня 2016 року на базі Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада з керівниками навчальних закладів району.

Директор навчального закладу Гуцал В.М. розповів про історію та сучасні справи школи.

Під час наради обговорені питання перспективи розвитку позашкільної освіти у Богодухівському районі та формування дошкільної зрілості дітей

5-річного віку. Особлива увага приділена питанню організованого закінчення навчального року, проведення державної підсумкової атестації  та проведення урочистих заходів з нагоди випуску учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Здійснено аналіз результатів участі учнів району у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад та стану роботи з обдарованими дітьми (протокольно), підготовки до проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року та проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Різне:

Окремо з керівниками навчальних закладів розглянуто питання  особливостей організації індивідуального навчання учнів загальноосвітніх закладів району відповідно до нових нормативних вимог.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + fourteen =