Тиждень охорони праці

https://i2.wp.com/med.edu.ua/uploads/news/op_all.png?resize=560%2C206

За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП) для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці. Україна відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685 також відмічає цю дату.
Мета заходу – привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання та громадських організацій до проблеми збереження життя і здоров’я працівників та культури охорони праці в Україні.
Девіз Всесвітнього дня охорони праці у 2016 році за рекомендацією Міжнародної організації праці: «Стрес на робочому місці: колективний виклик»
Всіма навчальними закладами освіти Богодухівського району були розроблені заходи щодо проведення Тижня охорони праці з 22 по 27 квітня 2016 року. У кожному закладі освіти було проведено круглий стіл серед працівників на тему: «Наслідки стресу на робочому місці та заходи з його профілактики».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − eighteen =