Свято туризму


Щороку, з метою стимулювання розвитку масового туризму і краєзнавства серед учнівської молоді, розширення і поглиблення знань учасників з природознавства та екології, а також відзначення кращих туристів у травні місяці проводиться районний туристичний зліт присвячений 30-й річниці ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Цього року у зльоті взяли участь 14 команд загальноосвітніх навчальних закладів району. Привітати юних туристів перед початком змагань завітали голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров, завідувач сектором у справах молоді та спорту районної державної адміністрації Л.В. Клочко та головний спеціаліст відділу освіти районної державної адміністрації Н.М. Варченко.
До програми зльоту входили змагання на смузі перешкод, в’язання вузлів, екологічна вікторина, конкурс туристичної пісні, конкурс на кращу екологічну газету.

За результатами випробувань на смузі перешкод статус найсильніших підтвердили минулорічні переможці – юні туристи Кленівського НВК та Губарівського НВК, ІІ та ІІІ місце розділили Матвіївська ЗОШ І – ІІІ ступенів та Богодухівський колегіум №2, Павлівська ЗОШ І – ІІ ступенів та Івано-Шийчинський НВК. У змаганні з в’язання вузлів переможцями стали команди Богодухівської гімназії №1 та Губарівського НВК. У конкурсі туристичної пісні перемогу здобули Богодухівський ліцей №3 та Максимівська ЗОШ І – ІІ ступенів, найсмачнішою кашею всіх пригощали учасники Крисинського НВК.

Цікавий, активний та змістовний відпочинок дітей серед чудової природи залишить незабутні спогади надовго.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 9 =