Закінчилася літня оздоровча кампанія

20160606_104937
Діти – це наше майбутнє. Кожен навчальний день, тиждень, місяць і рік учителі працюють над вихованням свідомої, соціально та духовно сформованої особистості. Але навчально-виховний процес – це не лише час навчання, а й канікул. Особливо гостро постає питання зайнятості учнів у канікулярний час. Літні канікули є найбільшими у навчальному році. Кожна дитина чекає літа з нетерпінням, адже це час, коли можна по-справжньому відпочити і не думати про уроки. Пришкільний табір – одне із місць, де можна відпочити, змістовно провести час, побувати на різноманітних екскурсіях, взяти участь у цікавих конкурсах: інтелектуальних, спортивних, гумористичних, мистецьких, музичних тощо.

У 22 пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням з 30 травня по 16 червня 2016 року відпочило 1192 школяра, що становить 37% від кількості дітей шкільного віку.
Усі дні табору були насичені цікавими програмами, розважально-конкурсними, спортивними та рухливими іграми, прогулянками та екскурсіями, під час яких дітей супроводжували вихователі та медичні працівники. Щоденна робота таборів з денним перебуванням на базі навчальних закладів була побудована на засадах національно-патріотичного виховання школярів. Діти дізнавалися про культурну і духовну спадщину Українського народу – співали українські пісні, розповідали вірші, ділилися звичаями й традиціями окремих родин. В процесі виховання школярів велика увага приділялася товариськості, дружбі, любові до ближнього, моральним цінностям людини.
Закінчилася табірна зміна святковими урочистостями, на яких діти продемонстрували свої таланти. І всі школярі радо погодилися, що наступного року вони теж зустрінуться в пришкільних таборах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × three =