Перемога колегіуму №2 у Всеукраїнському конкурсі «Парк педагогічної майстерності»!

https://i2.wp.com/school118.at.ua/_pu/0/28153761.jpg?resize=560%2C420
Нова парадигма сучасної освіти визначає нові змістовно-ціннісні орієнтири освітнього процесу, що вимагає переосмислення та визначення ролі загальної середньої освіти як життєво необхідної умови забезпечення будівництва сучасної України. Педагогічні колективи загальноосвітніх навчальних закладів України спрямовують свої зусилля на створення нової моделі виховної системи, формування морально-духовної життєво компетентної особистості, на соціалізацію учнів, з урахуванням потенційних можливостей кожного школяра, утвердження його як особистості, включення в суспільне життя навчального закладу, міста, країни.

Тому з метою підтримки творчої педагогічної діяльності працівників загальноосвітніх навчальних закладів і популяризації педагогічних здобутків у створенні системи виховної роботи упродовж 2011-2015 років проводився всеукраїнський конкурс «Парк педагогічної майстерності» за номінаціями «Галерея інноваційного пошуку», «Галерея дозвілля», «Майстерня професійного самовдосконалення» за участю вчителів, психологів, педагогів – організаторів, керівників гуртків, секцій, батьків або осіб, що їх замінюють, директорів.
Конкурс проходив у 5 етапів. Творча група Богодухівського колегіуму №2 на чолі з директором Ємельяненко Тамарою Миколаївною впевнено перемагала на попередніх 4-х етапах, а у заключному 5-му етапі конкурсу, успішно розкрила систему виховної роботи навчального закладу з пріоритетних напрямків виховання учнів та вибороли перемогу.

Формування у підростаючого покоління позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, впровадження здоров’язбережувальних та здоров’яформувальних технологій, залучення учнів, вчителів, батьків, громадськості до спільного вирішення проблем здоров’язбереження – саме така система виховної роботи у закладі та вмілі ораторські здібності Ємельяненко Т.М. допомогли Богодухівському колегіуму №2 здобути перемогу на конкурсі.

Конкурс також засвідчив високий рівень зацікавленості педагогів колегіуму у вдосконаленні професійної майстерності, упровадженні інноваційних підходів до змісту навчально-виховного процесу та організації змістовного дозвілля учнів.

Вітаємо Тамару Миколаївну та педагогічний колектив Богодухівського колегіуму №2 з перемогою, бажаємо творчого натхнення та нових яскравих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × one =