Святкування 25-ї річниці Незалежності України

23 серпня на площі міста відбулися заходи присвячені 25-й річниці Незалежності України. Святкування  розпочалися пронесенням державного прапору учнівською молоддю  Богодухівського колегіуму №2.

На алеях центрального парку квіткові експозиції  з використанням державної символіки представили колективи дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста, Центру дитячої та юнацької творчості. Учні Богодухівського ліцею №3 презентували всім присутнім флеш-моб «Я і Україна».

Під час урочистостей  на головній сцені міста грамотами районної державної адміністрації за досягнення в реалізації державної політики у галузі освіти, навчанні та вихованні підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю нагороджено Віннікову Тетяну Леонідівну, заступника директора з виховної роботи Богодухівської гімназії №1 та Кіпріч Марину Миколаївну, вчителя трудового навчання та образотворчого мистецтва Богодухівського колегіуму №2.

Грамотою районної державної адміністрації за високі здобутки  у навчальній та пізнавальній діяльності, наполегливість, ерудицію, за активну життєву позицію на благо щасливого майбутнього України нагороджено Мовчана Ярослава Вадимовича, випускника 11 класу Богодухівського ліцею №3.









Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 8 =