Відбулася районна педагогічна конференція педагогічних працівників

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.
Так, 30 серпня 2016 року на базі Богодухівського ліцею №3 відбулась серпнева конференція педагогічних працівників, де було обговорено основну тему «Про підсумки розвитку освіти району в 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік».

У роботі конференції взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації В.В. Зирянова, голова районної ради С.Ф. Панов, міський голова М.В. Голуб, сільські та селищні голови, представники профспілок, педагогічні працівники.
Валентина Вікторівна від імені голови районної державної адміністрації В.А. Шарова привітала педагогів з новим навчальним роком, наголосила, що влада намагається і буде створювати комфортні умови для роботи учителя, а учитель повинен створити всі умови для навчання і виховання учнів. Влада і вчителі виконують спільну справу – разом ми виховуємо генерацію переможців і успішних людей, яким далі розбудовувати успішну країну.
«Вчитель – це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Ви, педагоги, формуєте майбутнє, від вас залежить патріотичність нашого покоління. І напередодні навчального року я закликаю вас стати творцями нашого майбутнього, стати співавторами нашої освітянської реформи і тоді вона буде такою, як треба. Через шлях пошуку, помилок, але це буде спільна праця. Ваше вчительське щастя багато в чому залежить від того, чи щасливі ваші випускники, бо в кожного з них ви вкладаєте частинку себе. Саме це зобов’язує вас буди найбільш прогресивними, ніж решта суспільства», – зазначила у своєму виступі Валентина Вікторівна та разом з Сергієм Федоровичем Пановим вручили кращим педагогам грамоти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.
Під час пленарної частини виступила начальник відділу освіти РДА І.О. Повойко з розширеною доповіддю, в якій проаналізував результати діяльності відділу освіти та навчальних закладів району щодо надання якісних освітніх послуг, зосередив увагу присутніх на аналізі виконання заходів, спрямованих на реалізацію діючих нормативних документів освітньої галузі, та привітав педагогів з початком нового навчального року.
Продовжилася конференція обговоренням низки важливих галузевих питань, за результатами якого будуть прийняті рекомендації, щодо здійснення освітньої діяльності навчальних закладів з питань надання якісних освітніх послуг протягом 2016-2017 навчального року.







Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − twelve =