Вітальна телеграма начальника відділу освіти

https://i1.wp.com/3.bp.blogspot.com/-R8_bkwTuVI0/UiNHTpOtdnI/AAAAAAAAAJ0/GmvXAPtOrag/s1600/1155923.jpg?resize=560%2C420

 З Днем знань та початком навчального року

  Дорогі діти, батьки  та освітяни!

Перший день осені завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня , сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення та нестримної волі до перемоги. Особливо хочу привітати з цим святом дорогих першокласників. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю  вам бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе хороший настрій у кожну родину, приємні враження, яскраві та нові відкриття. А педагогам бажаю старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки у нелегкій професії. Також бажаю усім вам миру, добра, Божого благословення, великого людського щастя, міцного здоров’я в ім’я розквіту і процвітання нашого краю.

       Зі святом вас!

 З повагою,
Начальник відділу освіти
Богодухівської районної державної адміністрації

І.О. Повойко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 − 4 =