З приємною метою до навчальних закладів району завітав перший заступник голови Харківської обласної ради Коваленко В.М

Сьогодні перший заступник голови Харківської обласної ради Коваленко В.М., голова Богодухівської районної державної адміністрації Шаров В.А., голова Богодухівської районної ради Панов С.Ф., начальник відділу освіти Повойко І.О., депутати Харківської обласної ради Пушкар М.Б. та Львова О.В., відвідали Центр дитячої та юнацької творчості, Богодухівський колегіум №2 та Богодухівський ліцей №3, на яких завершено виконання робіт, передбачених проектами обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє».

Керівники цих закладів отримали сертифікати переможців конкурсу «Разом у майбутнє». За словами Коваленка В.М., освітяни міста здійснили величезну роботу щодо участі в конкурсі й втіленню в життя проектів-переможців. Віктор Миколайович побажав так тримати й надалі, відзначивши, що Богодухівщина – це край з великим потенціалом, де живуть гостинні, красиві душею й небайдужі люди, які зацікавлені у розвитку та розквіті своєї малої Батьківщини.
Голова районної державної адміністрації Шаров Володимир Анатолійович зазначив, що одна з головних складових успіху будь-якого проекту – це спільне бажання всіх причетних до конкурсу покращити оточуючий світ. Бажання районної влади і спонсорів – підтримати ініціативи небайдужих людей, а бажання освітян району – зробити власними руками щось хороше і добре для себе, своїх дітей та тих, хто живе поряд.
Разом з тим за підтримки обласної ради для Богодухівського району було придбано два нових шкільних автобуси, ключі від яких отримали директори Богодухівського ліцею №3 та Богодухівського колегіуму №2, та Єдиний цифровий вимірювальний комп`ютерний комплекс «Еіnstesn» переваги якого зможуть оцінити учні колегіуму.









Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + 13 =