Вітання начальника відділу освіти до дня Дошкілля

Шановні працівники закладів дошкільної освіти!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля.

Благодатний вересень  вимальовує барвами луки і парки, гаї і діброви. Матінка-земля восхваляє життєстверджуючу перемогу світла і тепла, дарує людям віру, надію і любов. Саме в цю чудову пору ми відзначаємо Всеукраїнський День Дошкілля. І це не випадково, адже бути вихователем – це справжнє мистецтво, це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. У слові «Вихователь» сконцентровано все: вдача, фах, талант, майстерність, любов, натхнення,  відданість.

Тож шановні працівники дошкілля, щира подяка вам за щоденну самовіддану працю, благородну любов і турботу, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Адже саме ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

Нехай стежина вашого життя буде широкою і легкою! Яскравою веселкою засяє  над вашими головами щастя! Теплий дощик  змиє з душі втому, нудьгу й смуток! Легкими білими хмарами хай пропливають на серці спокій і тиха радість! І несе їх по небу вільний вітер вічної молодості і краси! А в небі пролітають білі журавлі сімейного затишку!

З Днем дошкілля! Учіть, плекайте, творіть!

 

З повагою,

 Начальник відділу освіти
Богодухівської районної
державної адміністрації                                                       І. Повойко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − 7 =