День заощадження в Ульянівському ДНЗ


Відповідно до меморандуму про співпрацю у сфері дошкільної освіти між Міністерством освіти і науки України та міжнародною фундацією «Aflatoun International» (Нідерланди), наказу Міністерства освіти і науки України від 22.01.2016 року № 46 «Щодо упровадження основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку» з нового 2016/2017 навчального року в навчально-виховний процес Ульянівського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) загального типу комунальної власності Ульянівської сільської ради Богодухівського району Харківської області впроваждується програма основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку.

Дана програма допомагає дошкільнятам усвідомити, як слід взаємодіяти з іншими людьми, надихає дітей вивчати свої права і обов’язки, вчить планувати бюджет, раціонально використовувати ресурси, оцінювати наявні можливості, формує підприємницький дух, а також акцентує увагу на ролі сім’ї та сімейних цінностей у вихованні.
31 жовтня 2016 року в рамках проведення Дня заощаджень, вихователь Булан Алла Миколаївна провела дитячі освітньо-розважальні заходи для дітей різновікової групи Ульянівського дошкільного навчального закладу.
Мета заходу – підвищення фінансової обізнаності дітей. Для підвищення рівня фінансової грамотності також було проведено заняття «Заощаджуємо, накопичуємо», низку дидактичних ігор та бесід щодо доцільного використання природних ресурсів, часу, коштів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 3 =