Практичні заняття в університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

16 листопада учнівська молодь Полковомикитівської ЗОШ І – ІІІ ступенів взяла участь у практичних заняттях за програмою предмету «Захист Вітчизни».
Під час проведення занять у вищому військовому навчальному закладі юнаки та дівчата мали можливість ознайомитись з основними видами зброї та військової техніки, що знаходиться на озброєнні Повітряних Сил України, з матеріально-технічною базою, умовами проживання курсантів та історією створення навчального закладу. Діти мали змогу поспілкуватись безпосередньо з начальниками факультетів та курсантами, які навчаються в університеті, дізнатись «з перших вуст» про навчання та курсантське життя. Майбутні захисники Вітчизни зробили висновок, що на всіх етапах розвитку Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба відіграє важливу роль у захисті Батьківщини та підвищенні її обороноздатності.
Проведення виїзних заходів, як форм практичних занять, за програмою предмета «Захист Вітчизни», на базі вищих військових навчальних закладів сприяє формуванню в учнів патріотичних почуттів, розуміння обов’язку допризовної молоді щодо захисту своєї Батьківщини.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × two =