Нарада завідувачів ДНЗ

21 грудня 2016 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулася чергова нарада керівників ДНЗ, НВК. В ході наради були висвітлені і обговорені питання організації профілактичної роботи з питань запобігання всіх видів дитячого травматизму під час новорічних, різдвяних свят та зимових канікул (Лещенко О.М. – інженер з охорони праці відділу освіти районної державної адміністрації); питання подачі звіту дошкільних навчальних закладів з фізичної культури і спорту станом на 01 січня 2017 року за формою №2-ФК (річна), затвердженою наказом Міністерства молоді та спорту України 14 грудня 2015 року №4611 (Григоров І.М., провідний спеціаліст сектору у справах молоді та спорту районної державної адміністрації).
Методист з питань дошкільної освіти районного методичного кабінету при відділі освіти Богодухівської районної державної адміністрації Педан Л.О. довела до відома керівників закладів нормативно-правові документи щодо
запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб, надала роз’яснення положень антикорупційного законодавства щодо обмеження спільної роботи близьких осіб.
Окрім цього, до відома керівників була доведена інформація щодо порядку подання звіту про діяльність дошкільного навчального закладу №85-к за 2016 рік.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × four =