Впровадження енергозберігаючих заходів в Богодухівському районі

На заміну вікон і дверей у школах району отримано більше 1 млн. грн субвенції з держбюджету за програмою соціально-економічного розвитку окремих територій.
Хід робіт на кількох об’єктах проінспектували голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С.Ф. Панов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко та депутат районної ради О.Ф. Панов.
«Наш район отримав таку допомогу з державного бюджету завдяки активній позиції голови адміністрації Президента України І.Л. Райніна  та голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної, – зазначив керівник району. – У цілому нам вдалося залучити більше 1 мільйона гривень. Цим коштом вікна замінюємо на енергозберігаючі, ставимо нові двері. Це хороша робота, коли керівництво не словом, а ділом доводять свою участь у розвитку громади. А ми у свою чергу, на об’єкти, які були включені до програми соціально-економічного розвитку окремих територій, а це Богодухівський ліцей №3 (заміна 115 вікон), Шарівська ЗОШ I-III ст. (заміна 69 вікон та дверей), Гутянська ЗОШ I-III ст. (заміна 108 вікон та дверей), Полковомикитівська ЗОШ I-III ст. ( заміна 74 вікон і дверей) та виділені кошти з державного бюджету, додатково винайшли 900 тис. грн. з районного бюджету, щоб мати можливість повністю замінити віконні блоки та у деяких закладах і двері на металопластикові».
Також, за інформацією В.А. Шарова, з районного бюджету було профінансовано 100% заміна вікон у будівлі початкової ланки Богодухівського колегіума №2 (230,5 тис.грн) та Губарівського НВК (188,7 тис.грн). Разом з тим із залученням цільової субвенції Ульянівської сільської ради та виділених 157,4 тис. грн. з районного бюджету проведені заходи з енергозбереження і в Ульянівській ЗОШ I-III ст. (заміна 71 вікна).
Такі роботи дійсно були необхідні, щоб у майбутньому створити  комфорт та здоровий мікроклімат в навчальних кабінетах, зберегти тепло та економію бюджетних коштів на енергоносіях.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty + 2 =