Новорічна пора – справжня зимова казка

Новорічна пора для дітей – це не тільки справжня зимова казка, чарівна і сповнена несподіваних сюрпризів, а і змістовний та цікавий відпочинок. Саме так, у період з 26 грудня 2016 року по 8 січня 2017 року, учнівська молодь загальноосвітніх навчальних закладів району проводила своє дозвілля.
26 грудня “солодке підприємство” кондитерська фабрика “Кондитер Т Престиж” відкрила свої двері для учнів Гутянської школи і запросила в чарівний світ солодощів, випічки і шоколаду. Діти взяли участь у майстер-класі з виготовлення шоколадних цукерок та дегустації.

У переддень Різдва Христова до учнів Шарівської школи завітали представники компанії “DollHouses”, які займаються виготовленням лялькових будиночків, іграшок, розмальовок, розвиваючих ігор. Вони презентували цікаву новорічну виставу “Пригоди Котофея”, а учні Богодухівського колегіуму №2 здійснили незабутню мандрівку до головної ялинки Харкова.
8 січня 2017 року за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації учні Ульянівської школи відвідали театр дітей “Тимур” імені Василя Сідіна у м. Харкові. Перед виставою на юних глядачів чекала новорічна інтермедія біля ялинки з конкурсами і подарунками, під час якої діти занурились в атмосферу Новорічних і Різдвяних свят з вертепом, з персонажами із “Звірополіса”, Дідом Морозом і Снігуркою.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × one =