Розпочато реєстрацію на пробне ЗНО 2017

https://i2.wp.com/pon.org.ua/uploads/posts//1454403795_edugetnews_zno.jpg?w=560

10 січня 2017 року для учасників Полтавської, Сумської та Харківської областей розпочав роботу сервіс реєстрації на пробне ЗНО-2017. Останній день реєстрації на пробне ЗНО – 31 січня 2017 року.

Вимоги до реєстрації осіб для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року

Загальні положення

  1. Дія цих вимог поширюється на закріплені за Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти (далі – ХРЦОЯО) області для обслуговування (Полтавська, Сумська, Харківська).

  2. Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО, здійснюється на підставі заяв таких осіб (далі – реєстраційна заява).

  3. У реєстраційній заяві має бути вказана така інформація про особу: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса, перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту, населений пункт, де особа буде проходити пробне ЗНО (з установленого переліку), категорію випускника (випускник ЗНЗ поточного року, або випускник минулих років, ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а.).

  4. У разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів особа може зареєструватися для складання тесту лише з одного із цих навчальних предметів.

  5. Реєстрація для участі в пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраного(их) особою навчального(их) предмета(ів) на рахунок регіонального центру, зазначеного у квитанції, що формується одночасно з реєстраційною заявою, а також оформленої реєстраційної заяви.

Формування та оформлення реєстраційної заяви

  1. Для реєстрації особа повинна самостійно скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на веб-сайті ХРЦОЯО.

  2. Для кожної особи на веб-сайті ХРЦОЯО створюється інформаційна сторінка “Особистий кабінет учасника пробного ЗНО”, доступ до якої здійснюється за персональним кодом та РІN-кодом (визначеними особою). На інформаційній сторінці розміщується:

  • згенерована реєстраційна заява;
  • реквізити для сплати кожного замовленого предмета окремо;
  • інформація щодо отримання заяви;
  • інформація щодо отримання оплати;
  • запрошення;
  • сервіс з визначення результатів пробного ЗНО.
  1. Після ознайомлення із Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання та створення реєстраційної заяви, особа:
  • роздруковує реєстраційну заяву та реквізити для сплати кожного замовленого предмета окремо;
  • оформляє реєстраційну заяву та надсилає поштою до ХРЦОЯО;
  • оплачує послуги в будь-якому банку протягом трьох робочих із дня створення реєстраційної заяви;
  • перевіряє оплату та надходження заяви через десять робочих днів із дня оплати та відправки реєстраційної заяви.
  1. Протягом періоду реєстрації особа може додати предмет пробного ЗНО. У такому разі особа має надіслати реєстраційну заяву повторно.

  2. Не пізніше ніж за два тижні до проведення пробного ЗНО особа отримує доступ до інформації про місце та час проходження пробного ЗНО. Інформування здійснюється у формі запрошення на пункт проведення пробного ЗНО.

Посилання для реєстрації http://zno-kharkiv.org.ua/register/signin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × four =