Енергозбереження крок-до майбутнього

https://i0.wp.com/bogodukhivrda.gov.ua/images/stories/for_news/novini/NEWS2017/1/16012017/16012017_1_1.jpg?w=560

Енергозбереження пріоритетний напрямок державної політики. Втрата великої кількості тепла відбувається через невідповідність теплотехнічних характеристик застарілих вікон.
Саме тому, за ініціативи голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О.Світличної, голови Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шарова, голови Богодухівської районної ради С.Ф.Панова та депутатів Харківської обласної ради О.В.Львової та М.Б.Пушкаря, Богодухівський ліцей №3 Богодухівської районної ради Харківської області отримав кошти з державного бюджету у сумі 306,1 тис.грн. на проведення капітального ремонту по заміні віконних блоків.

Проте, зазначених коштів не вистачало і було прийнято рішення додатково виділити 358,9 тис.грн. з районного бюджету, щоб мати змогу 100% провести встановлення металопластикових вікон та облаштування відкосів. Роботи виконані у найкоротший термін та були завершені у грудні минулого року. Перевірити кінцевий результат до Богодухівського ліцею №3 завітали голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, перший заступник районної державної адміністрації В.В. Зирянова, начальник відділу освіти І.О.Повойко та депутат Харківської обласної ради О.В.Львова.
«Заміна вікон на енергозберігаючі металопластикові дозволить зменшити тепловитрати будівлі, покращити мікроклімат в навчальних приміщеннях, забезпечити комфортні умови нашим дітям, а діти – це наше майбутнє» – зазначив голова районної державної адміністрації.
Від представників педагогічного колективу та батьків пролунали слова вдячності керівникам району за розуміння та підтримку у створенні належних умов для навчання та виховання підростаючого покоління , а також відмічено що ті обіцянки, які давали очільники виконані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + seventeen =