Подарували нову комп’ютерну техніку

18 січня 2017 року, голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, депутат Харківської обласної ради О.В.Львова, депутати районної ради А.О.Львова та В.В.Львов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О.Повойко за дорученням голови обласної державної адміністрації Ю.О.Світличної передали Шарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Ульянівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 26 комплектів комп’ютерів.
Техніка для навчальних закладів району отримана завдяки ініціативи та сприяння Ю.О.Світличної у рамках соціального проекту та домовленостям Уряду України з Китайською Народною Республікою.
До одного комплекту входять: системний блок, монітор, клавіатура, мишка, навушники. За рахунок бюджетних коштів на ПК було встановлено Ліцензійні версії операційної системи Microsoft Windows 10 Professional, Пакети офісного програмного забезпечення Microsoft Office та антивірусне програмне забезпечення. Крім того, у комп’ютери вбудовано механізми, що дадуть змогу контролювати їх використання у сфері освіти і науки. Вартість 1 комплекту із програмним забезпеченням– 12,3 тис. грн.
Голова районної державної адміністрації, вручаючи комп’ютерне обладнання, наголосив: «Я переконаний, що це не просто матеріальний вклад у нашу освіту – це інтелектуальний вклад у наше майбутнє, у розвиток наших дітей. Першочергове наше завдання – щоб діти отримували якісну доступну освіту та були конкурентоспроможними».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + 8 =