Нагородження учасників районного конкурсу «Учитель року – 2017»

02 лютого у приміщенні Богодухівської районної державної адміністрації відбулося урочисте нагородження учасників, лауреатів та переможців І (районного) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017».
На заході були присутні голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С.Ф. Панов, перший заступник голови районної державної адміністрації В.В. Зирянова, начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко, директори шкіл.

З вітальним словом перед конкурсантами виступив голова районної державної адміністрації, який зазначив, що конкурс «Учитель року» ніколи не втрачає свого особливого, трепетного змісту, бо є неповторним інтелектуальним змаганням в історії безлічі конкурсів, є унікальним, як за змістовим наповненням, психологічною напругою, так і відданістю педагогів-конкурсантів дітям. Кожен з учасників продемонстрував свою ерудованість, нестандартність, творчість, високий професіоналізм, нові ідеї. Усі педагоги-учасники є майстрами своєї справи, які завдяки особистим зусиллям, енергії, природним нахилам і здібностям, величезною працездатністю, безмежним бажанням стати найкращими, досягли таких вершин у професії.
Теплі слова для кращих представників освітянської родини висловила Зирянова В.В., яка наголосила, що професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших, бо вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати нового, виховувати позитивні людські якості, розвивати в дітях природні здібності, і, що найголовніше, бачити у кожній з них особистість. «Професійне покликання сучасного українського вчителя надзвичайно важливе і відповідальне. Без учителя немає держави. Поруч із матір’ю й батьком для дітей педагог є найближчою, найавторитетнішою людиною. Тому бажаю, щоб Ваша учительська праця приносила лише відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихали на створення нових ідей!» – таким меседжем закінчила свій виступ Валентина Вікторівна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − 11 =