Особистий прийом громадян

07 лютого відбувся особистий прийом громадян начальником відділу освіти.
З питанням щодо реєстрації для проходження зовнішнього незалежного оцінювання до Повойко І.О. звернулася колишня випускниця професійно-технічного аграрного ліцею, яка планує у 2017 році вступити до вищого навчального закладу.
Ірина Олександрівна пояснила, що така категорія випускників самостійно або за допомогою пунктів реєстрації формують комплект реєстраційних документів, а саме: реєстраційну картку, копію документа, що посвідчує особу, копію документа про повну загальну середню освіту (або довідку з місця навчання, що підтверджує здобуття в поточному навчальному році повної загальної середньої освіти), інші документи у разі потреби (копію свідоцтва про зміну імені, свідоцтва про шлюб, свідоцтва про розірвання шлюбу – для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).
Слід зазначити, що комплект реєстраційних документів надсилають рекомендованим листом у встановлені строки (дата визначається за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті) до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + one =