Обдаровану молодь нагороджено стипендіями міської ради

16 лютого відбулося вручення обдарованій молоді міста сертифікатів на отримання стипендій міської ради «Надія Богодухівщини».
Стипендія надається з метою стимулювання наукового розвитку, творчості, посилення соціальної активності, ініціатив молоді, популяризації і пропаганди успіхів учнів навчальних закладів та фінансової підтримки найбільш обдарованої молоді міста.
Цього року до спільноти стипендіатів долучилися у номінації «Інтелектуальний потенціал Богодухова» Кишиченко Анна Андріївна, учениця 10 класу Богодухівського ліцею №3 Богодухівської районної ради Харківської області, та Кривенко Софія Сергіївна, учениця 11 класу Богодухівської гімназії №1 Богодухівської районної ради Харківської області.
У надзвичайно теплій та дружній атмосфері учні розповіли про власне прагнення якісних змін, важливість бути потрібними власній державі, поділилися історіями своїх досягнень та планами на майбутнє.
Вітаючи стипендіатів, міський голова М.В. Голуб підкреслив, що молодь сьогодні, як ніколи, проявляє свідомість, соціальну мобільність, зміцнює громадянську позицію, і кому, як не молоді, бути активними й ініціативними, а для керівництва міста підтримка активної, творчої, талановитої молоді завжди є пріоритетним напрямом діяльності в реалізації молодіжної політики.
Депутат районної ради, член виконавчого комітету міської ради О.О. Скорик подякував за досягнення дітям і вчителям, а також особливо відзначив роль батьків у вихованні обдарованих дітей.
У свою чергу начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко підкреслила, що ці нагороди – чергова сходинка на шляху великих досягнень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − six =