Вітаємо призерів обласної виставки «Освіта Харківщини ХХІ століття»

З 21 по 23 лютого в комунальному вищому навчальному закладі «Харківська академія неперервної освіти» відбулася 46-а обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття», яка цього разу проходила за темою «Національне виховання як фактор цілісного формування особистості». Виставку-конкурс організовано в межах регіонального освітнього проекту «Виховний простір Харківщини».
Свій досвід роботи на виставці цього разу презентувало 20 навчальних закладів Харківської області та міста Харкова. Учасником виставки від нашого району стала творча група Гутянської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів. Заступник директора з виховної роботи Дем’яненко Л.П. презентувала всім присутнім досвід роботи закладу за темою «Роль педагогічного колективу у формуванні національно-патріотичного світогляду особистості школяра», а заступник директора з навчально-виховної роботи Близнюк Н.А. разом з членами творчої групи провели веб-квест «Нові підходи до реалізації національно-патріотичного виховання: проблеми й пошуки».
Досвід вчителів закладу з національно-патріотичного виховання було високо оцінено членами журі, а колектив нагороджено дипломом ІІ ступеня.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − 15 =