Міні-EdCamp 2017

https://i2.wp.com/bogodkol2.in.ua/_pu/11/32702455.jpg?w=560

24 березня 2017 року на базі Комунального закладу «Харківський санаторний навчально-виховний комплекс № 13» Харківської обласної ради за сприяння Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації пройшла Регіональна (не) конференція міні-EdCamp (афілійована участь) за темою: «Навчальний заклад як простір освітніх можливостей”.
На міні-EdCamp 2017 зустрілися понад 100 учасниць та учасників – шкільних педагогів із різних куточків Харківської області, адміністраторів освіти, представників бібліотечного сектору, громадських організацій та бізнесу, волонтерів. Відкрили (не) конференцію Г. Михайленко, координаторка регіональної (не) конференції, директорка Харківського санаторного НВК №13 (м. Харків), О. Елькін, радник Міністра освіти і науки України, натхненник руху EdCamp Ukraine (м. Харків), В. Ігнатьєв, заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації (м. Харків), Л. Бєлова, президентка Харківського університетського консорціуму (м. Харків).
Від нашого району у (не) конференції взяли участь педагогічні працівники Богодухівського колегіуму №2, Гутянської ЗОШ І – ІІІ ступенів та Павлівської ЗОШ І – ІІ ступенів.

Для всіх учасників Тетяна Балан, очільниця тренінгової компанії PERSON, професійний психолог, бізнес- та коуч-тренер провела тренінг «Особистісний розвиток педагога в умовах кардинальних змін у суспільстві. Інноваційні моделі навчання».
EdCamp – це унікальна платформа професійного зростання для вчительства України, що ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. Завдяки новому дискусійному формату (не) конференції учасники самі визначали перебіг її роботи, вибирали ті сесії, які відповідали їхнім потребам.
За результатами продуктивного спілкування зав’язалося чимало знайомств, народилося багато ідей і спільних проектів: саме в цьому й полягає так званий ефект довгого хвоста – продовження обговорення, діяльності, продукування ідей уже після завершення події.

https://i0.wp.com/bogodkol2.in.ua/_pu/11/09669260.jpg?w=560

https://i0.wp.com/bogodkol2.in.ua/_pu/11/64623221.jpg?w=560

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 2 =