Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» та дня благоустрою»

Протягом квітня-травня по всій Україні проходить Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» та дня благоустрою». В рамках якої кожен повинен прибрати прилеглу територію, зелені та паркові зони.

І цьогоріч  працівники відділу освіти районної державної адміністрації, Центру дитячої та юнацької творчості, долучилися до Всеукраїнської екологічної акція, очистили території довкола установи від минулорічного листя та сміття, обкопали та обрізали дерева. А також скопали та засіяли клумби,  провели розсаджування багаторічних квітів, адже квіти допомагають створити затишок в приміщенні і на подвір’ї, підносять настрій, сповнюють життя позитивними емоціями.

Зі словами подяки до освітян звернулися голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, перший заступник голова районної державної адміністрації В.В. Зирянова та голова районної ради С.Ф. Панов, які наголосили, що найважливішим є не просто прибрати сміття раз чи двічі на рік, а виховувати в самих собі культуру охорони довкілля. Кожен повинен виховувати власну свідомість – не смітити. Спільними зусиллями можливо забезпечити затишок в рідному краї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − six =