Дорогі школярі, випускники, вчителі та батьки!

Вітаю вас в час найкрасивішого, найочікуванішого шкільного свята – Свята останнього дзвоника!

             Сьогодні прозвучить для всіх вас останній шкільний дзвінок у цьому навчальному році. А зараз школа в радісному подиху весни і літа ніби притихла, щоб попрощатися з вами, провести на канікули, а потім знов зустріти 1 вересня здоровими, засмаглими, повними сил та енергії. Доброго, змістовного вам відпочинку, діти, цікавих пригод, сонця і радості.

  Для наших любих випускників це свято радісне і сумне, бо для них востаннє продзвенить шкільний дзвінок – і покличе у незвідані далі. Це свято присвячується їм, нашим вигадливим, талановитим, веселим і непосидючим випускникам.

 Це свято присвячується і вам, наші уважні, турботливі, терплячі і всепрощаючі, мудрі і безкорисливі, дорогі вчителі і вихователі, всі працівники школи. А також і вам, любі мами і тата, бабусі і дідусі, які терпляче долали всі труднощі разом зі своїми дітьми.

          Щирі побажання випускникам 2017 року. Сьогодні ви залишаєте рідну школу, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Тут вас навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною! Побажаю вам не розгубити все це. Хай усі ваші мрії здійсняться. Удачі вам, нових досягнень, щастя і успіхів у подальшому житті!

        Найщиріші слова вдячності  учителям. Спасибі вам, наставники дитячих, чистих і наївних душ, за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість і готовність допомогти.

        Щирі слова вдячності вам, шановні батьки! Бажаю, щоб ваші діти зростали здоровими, щасливими та успішними!

       Впевненості Вам усім у майбутньому, добра, благополуччя, здоров’я, миру та Божого благословення!

 

З повагою,

Голова Богодухівської районної                             

державної адміністрації                                        

                                 В.А. Шаров                                                          

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − one =