На всіх вітрилах в літо

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Саме тому для школярів гостинно відчиняють двері   пришкільні табори відпочинку, урочисте відкриття яких відбулося 29 травня.  У цьому році на Богодухівщині розпочали роботу  22  таких  табори, у яких до 16 червня  будуть відпочивати  школярі району.

Також вже третій рік поспіль в районі запроваджено програму роботи мовних таборів, які надають можливість  учням покращити свої знання з іноземної мови.

Відкриття таборів пройшло у святковій, радісній атмосфері. Незважаючи на досить високу температуру на вулиці, діти активно співали, танцювали і раділи початку канікул.

Отже, старт літній оздоровчий кампанії був даний. Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − fifteen =