Завершено огляд готовності закладів освіти до нового 2017/ 2018 навчального року

Впродовж 6 днів комісією з перевірки готовності освітніх закладів району до роботи в новому 2017/2018 навчальному році та в осінньо-зимовий період проведено огляд 23 загальноосвітніх, 15 дошкільних та 1 позашкільного навчальних закладів. У роботі комісії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації В.В. Зирянова, начальник відділу освіти І.О. Повойко, лікар з загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богодухівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області О.В. Повойко, голова районної організації профспілки працівників освіти О.О. Соловйова, фахівці районного методичного кабінету та господарської групи при відділі освіти районної державної адміністрації.
При перевірці освітянських закладів району комісією зазначено, що колективи дошкільних, загальноосвітніх, позашкільного навчальних закладів за підтримки районної державної адміністрації, районної ради, спонсорів та активної участі батьків провели ремонти приміщень і споруд, працювали над зміцненням навчально-матеріальної бази, турбувалися не лише про естетичний стан, бо значна увага приділялася й енергозбереженню: проводилась заміна вікон і дверей, ремонтувалися покрівлі, системи вентиляції,опалення та каналізації, утеплювалися фасади. Зроблено багато для того, щоб вихованці різного віку почувалися у своїх закладах тепло та затишно і ніщо не відволікало їх від здобуття нових знань.
Зважаючи на важливість належної підготовки закладів освіти до нового навчального року, комісія звертала увагу на стан готовності приміщень, спортивних споруд, впорядкованість квітників, прилеглої території; особливу увагу приділяли стану харчоблоків, системи водопостачання, виконання вимог нормативно-правових актів з безпеки життєдіяльності та охорони праці, забезпечення безпечних і нешкідливих умов праці та навчання.
До нового 2017/2018 навчального року підготовлені всі загальноосвітні, дошкільні та позашкільний навчальні заклади району.
Підсумки огляду готовності дошкільних, загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів будуть підведені на серпневому педагогічному форумі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 2 =