Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро  вітаємо всіх з початком нового навчального року  та  Днем знань!

1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

 

Особливим цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше прийшли до школи. Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи. Упевнені, що на цій дорозі ви зустрінете вірних друзів та мудрих наставників – ваших учителів.

 

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cмутку, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішнішими людьми.

 

          Найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, своєю любов’ю та невтомною працею, допомагають  пізнавати світ, прищеплюють найвищі моральні цінності, виховують справжніх патріотів нашої держави, адже їх  мудрість і доброта залишаються з вихованцями на все життя. Тож зичимо вам, шановні освітяни,  натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

 

Шановні батьки! Ви завжди залишаєтеся для своїх дітей   вірними друзями і порадниками, мудрими наставниками та помічниками упродовж  усього життя.  Щастя Вам, міцного здоров’я та нових успіхів ваших дітей!

 

Бажаємо всім мирного неба, творчої наснаги та впевненості у власних силах.

 

 

 

З повагою,

 

Голова Богодухівської районної                             Голова Богодухівської

державної адміністрації                                        районної ради

                                  В.А. Шаров                                                    С.Ф. Панов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × two =