Інструктивно-методичний семінар

24 жовтня   у приміщенні Богодухівського ліцею №3  відбувся інструктивно-методичний семінар для директорів закладів загальної середньої освіти району, заступників директорів, керівників районних методичних об’єднань та  вчителів, які викладають предмети, винесені на ЗНО, за темою: «Від ЗНО – 2017 до ЗНО – 2018: підсумки та перспективи».

З привітальним словом до учасників семінару звернулися голова Богодухівської районної ради Панов С.Ф. та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Повойко І.О.

У роботі семінару взяли участь директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, доктор соціологічних наук, професор, член-
кореспондент Національної академії педагогічних наук
України Сидоренко О.Л. та методист організаційно-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Кубатко Л.І.

У ході семінару порушувалися  актуальні проблеми підготовки випускників 11-х класів, їх вмотивованості до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання за курс повної загальної середньої освіти та вступу до вищих навчальних закладів. Зокрема, було  проаналізовано результати ЗНО випускників 2017 року закладів загальної середньої освіти району у порівнянні з середнім показником по Україні, Харківській області та у розрізі кожного навчального закладу,  окреслені завдання щодо підвищення якості складання ЗНО – 2018.

Відділ освіти та керівники навчальних закладів району висловлюють подяку Харківському регіональному центру оцінювання якості освіти за науково-методичну  допомогу з питань покращення результатів  зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.

One thought on “Інструктивно-методичний семінар

  1. Маємо надію, що такі семінари матимуть позитивний вплив на результати в ЗНО наших дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + 2 =