Реалізовані міні проекти обласного конкурсу «Разом у майбутнє»

28 листопада перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, депутат Харківської обласної ради Микола Пушкар та депутат Богодухівської районної ради Олександр Скорик  відвідали Богодухівську гімназію №1, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» та Богодухівський ліцей №3, в яких завершено виконання робіт, передбачених проектами обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», а саме: капітальний ремонт харчоблоку у Богодухівській гімназії №1, капітальний ремонт системи опалення у КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» та капітальний ремонт водопровідної, каналізаційної мережі та внутрішніх туалетів у Богодухівському ліцеї №3.

Віктор Коваленко вручив керівникам закладів сертифікати переможців конкурсу «Разом у майбутнє». За його словами освітяни міста здійснили величезну роботу щодо участі в конкурсі й втіленню в життя проектів-переможців. Віктор Коваленко побажав так тримати й надалі, відзначивши, що Богодухівщина – це край з великим потенціалом, де живуть гостинні, красиві душею й небайдужі люди, які зацікавлені у розвитку та розквіті своєї малоїБатьківщини.
Голова районної державної адміністрації  Володимир Шаров  зазначив, що одна з головних складових успіху будь-якого проекту – це спільне бажання всіх причетних до конкурсу покращити оточуючий світ. Бажання районної влади і спонсорів – підтримати ініціативи небайдужих людей, а бажання освітян району – зробити власними руками щось хороше і добре для себе, своїх дітей та тих, хто живе поряд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 4 =