Триває навчання вчителів, які будуть працювати у 1 –х класах

Другий день навчання  присвячено діяльнісному підходу.

Діяльнісний підхід – це така організація освітнього процесу, за якої головна увага приділяється активній, різнобічній, продуктивній, максимально самостійній навчально-пізнавальній діяльності учнів.

Діяльнісний підхід в освіті – це не сукупність окремих освітніх технологій чи методичних прийомів. Це методологічний базис, на якому будуються різні системи навчання зі своїми конкретними технологіями, прийомами і теоретичними особливостями. Він є альтернативним методу трансляції знань і їх пасивного засвоєння, дозволяє досягти освітніх цілей, що втілюють потреби суспільства і держави.

Саме тому тренери Тетяна Загорулько та Ольга В’юнник побудували роботу слухачів курсів, щоб забезпечити засвоєння цього меседжу нашими вчителями, що є  необхідною умовою успішної реалізації  Концепції  Нової української школи.

Не менш важливим є питання впливу на емоційний стан і поведінку першокласника.  Саме тому методист районного методичного кабінету при  відділі освіти Олена Ружинська провела інтерактивне спілкування за темою «Основи нейропсихології».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 3 =