Науково-практичний семінар для вчителів біології та хімії

28 березня 2018 року на базі КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2» відбувся науково-практичний семінар для вчителів біології та хімії з теми «Діяльнісний підхід під час викладання біології та хімії в умовах оновлених програм».

З презентацією щодо теми семінару виступила керівник РМО вчителів біології, екології та природознавства, вчитель біології Богодухівської гімназії №1 Свінченко І.А., яка ознайомила з програмою біологічного лабіринту, що є ефективним засобом закріплення знань та контролю якості їх засвоєння.

Вчитель хімії КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2» Тризна О.В., провела майстер-клас «Використання цифрової лабораторії та мультимедійного комплексу на уроках хімії».

В ході роботи семінару вивчено досвід роботи Заполочної Т.І.,  вчителя хімії КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2»  за темою «Розв’язання розрахункових задач підвищеного рівня складності під час підготовки учнів до ЗНО».

На завершення семінару керівники методичних об’єднань надали інструктивно-методичні рекомендації щодо складання завдань ДПА з хімії та біології , а також результативної підготовки учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − 10 =