Навчаються музичні керівники та вихователі груп старшого дошкільного віку закладів дошкільної освіти

29 березня 2018 року на базі  Богодухівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5 «Ялинка» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області  відбулося спільне засідання районних   методичних студій  музичних керівників та вихователів груп старшого дошкільного віку  «Сучасне дитяче свято: педагогічний аспект. Використання українського народного фольклору як засобу патріотичного виховання в процесі музичної діяльності».

В теоретичній частині  методичної  студії  музичний керівник закладу дошкільної освіти, керівник районного методичного об’єднання музичних керівників Церковна Т.Г.  опрацювала з педагогами  педагогічні аспекти  проведення свят для дітей в умовах закладу дошкільної освіти, сучасні інноваційні технології  в системі музичної роботи з дітьми; питання організації роботи з музичного виховання дітей відповідно до оновленої програми «Дитина», а також сучасний підхід до планування навчально-виховної роботи з дітьми та ведення обов’язкової документації музичного керівника.
Учасники  методичної  студії  мали змогу переглянути  свято для дітей старшого дошкільного віку  «Прийди, прийди, Весно красна!», яке відбулося за участі батьків дітей.
 Свої  теоретичні та практичні уміння педагоги удосконалювали під час інтерактивної гри «Дискусійний клуб».
 Методист районного методичного кабінету при відділі освіти районної державної адміністрації Педан Л.О.  надала  відповідні методичні рекомендації, відзначила ефективну роботу  педагогічного  колективу закладу. Захід пройшов в діловій, доброзичливій атмосфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × four =