Виконання освітянської Угоди обговорено на Пленумі Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти

30 березня відбувся Х Пленум Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти, в якому взяли участь голова  районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова Богодухівської районної ради Сергій Панов.  На Пленумі було розглянуто питання виконання Районної угоди між відділом освіти  районної державної адміністрації та Богодухівською районною організацією профспілки працівників освіти за 2017 рік.
Сторони угоди прозвітували про свою роботу і зазначили, що багато питань було вирішено шляхом переговорів та консультацій. Значну фінансову підтримку заклади освіти отримали у звітному році за підтримки Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.

Володимир Шаров зазначив, що вкладення в освіту – це інвестиції у майбутнє. Вже  третій рік поспіль в районі освіта є пріоритетною галуззю, спостерігається тенденція до зростання видатків на неї.   Виконання районного бюджету по галузі «Освіта» у 2017 році становить 76400,8 тис. грн (95,4%). За підтримки голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної, депутатів обласної, районної та місцевих рад району для покращення матеріально – технічної бази закладів освіти  району у минулому році залучено 12,9 млн. грн

Пленум схвалив співпрацю Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти та відділу освіти з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо створення сприятливих умов для забезпечення трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 1 =