«Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018»

Швидко пролетіли осінньо-зимові дні навчання і нарешті на порозі весна! Перед багатьма випускниками шкіл все чіткіше стають питання: Куди піти навчатись? Як отримати престижний європейський диплом? І головне – як не помилитись у виборі життєвого шляху?

Відповіді на ці та інші питання майбутні випускники закладів загальної середньої освіти району мали змогу отримати  відвідавши тринадцяту міжнародну виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018», яка відбулася за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради 12 -13 квітня 2018 року у приміщенні Палацу спорту (м. Харків, проспект  Петра Григоренка, 2, станція метро «Палац Спорту»).

На виставці були представлені понад 40 учасників — з України, а також заклади освіти, агенції та установи Литви, Ізраїлю, Польщі, Словаччини, Словенії, США та інших країн. У списку постійних учасників – Харківський національний університет радіоелектроніки, Харківський національний медичний університет, Українська інженерно-педагогічна академія, Університет фінансів та управління та Університет Марії Кюрі — Склодовської (Польща), а також училища, коледжі, технікуми, заклади професійно-технічної освіти, курси іноземних мов та інші. На спільному стенді Харківського національного університету радіоелектроніки та Університету економіки з м. Бідгощ (Польща) відвідувачі змогли дізнатись порядок отримання подвійного диплому. В числі дебютантів виставки: Університет Mykolas Romeris University (Литва), освітні програми за кордоном «OSAC» та інші експоненти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − fifteen =