Вітання начальника відділу освіти зі святом Останнього дзвоника

 Вельмишановні учні, випускники, вчителі, батьки!

         Вітаю всіх з успішним закінченням навчального року, який подарував юним школярам нові знання, нові враження, думки та почуття; педагогам – гордість за виховання майбутнього покоління громадян з новими ціннісними орієнтирами; батькам – хвилини щастя за своїх дітей, що значно подорослішали. Нехай малиновий передзвін останнього дзвоника пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

           Дорогі випускники! Дитинство – щаслива й радісна планета, кожному з нас доводиться бути на ній лише раз, а далі – нове, доросле життя, в якому необхідно самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі й долі всієї країни. Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Попереду у вас нові вершини та досягнення. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими.

          Завжди з повагою згадуйте своїх вчителів за те вічне, розумне, добре, що вони посіяли у ваших душах; несіть у свої сім’ї мир, спокій і радість, прислухайтесь до мудрих батьківських настанов.

         Глибока вдячність педагогом та батькам за самовіддану працю, надійну підтримку, глибоку мудрість, безмежну любов, злагоду й порозуміння, які ви подарували дітям.

       Усім дорослим і дітям зичу міцного здоров’я, чудового відпочинку, сповненого новими яскравими та незабутніми враженнями.

             Зі святом вас, дорогі друзі!

 З повагою,

 

Начальник відділу освіти

районної державної адміністрації                                 І.О. Повойко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 1 =