Семінар-тренінг «Впевнений старт»

29 травня  2018 року на базі  Богодухівського дошкільного навчального закладу №9 «Берізка» відбувся семінар-тренінг  з питання впровадження нового програмно-методичного комплекту для дітей старшого дошкільного  віку «Впевнений старт», який провела вихователь Богодухівського дошкільного навчального закладу   №3 «Веселка» Л.О. Варченко. У роботі семінару-тренінгу взяли участь методист відділу освіти Л.О.Педан,  вихователі старших і середніх груп закладів дошкільної освіти району.

Учасники детально ознайомитися з структурою, змістом та правильним використанням програми,  можливостями її реалізації за допомогою розробленого навчально-методичного комплекту «Впевнений старт».

У ході тренінгу педагоги опрацювали та отримали роз’яснення щодо використання всіх  складових навчально-методичного комплекту (книга для вихователя,  книга для дошкільника, альбом з художньо-творчої діяльності, книга для батьків) та мали можливість змоделювати та продемонструвати на основі планування «Книги для вихователя» різні форми роботи з дітьми за  певними темами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 2 =