ЗНО з фізики

11 червня 13 учнів закладів загальної середньої освіти району складають тести зовнішнього незалежного оцінювання з фізики.

На виконання сертифікаційної роботи з фізики відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 38. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 60.

Сертифікаційна робота містить завдання різних форм:

Завдання з вибором однієї правильної відповіді(№ 1–24). Завдання складається з основи та чотирьох варіантів відповіді, з яких лише один правильний. Завдання вважають виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання вибрав і позначив відповідь у бланку відповідей А.

Завдання на встановлення відповідності («логічні пари») (№ 25–28). Завдання складається з основи та двох стовпчиків інформації, позначених цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Виконання завдання передбачає встановлення відповідності (утворення «логічних пар») між інформацією, позначеною цифрами та буквами. Завдання вважають виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання зробив позначки на перетинах рядків (цифри від 1 до 4) і колонок (букви від А до Д) у таблиці бланка відповідей А.

Завдання відкритої форми з короткою відповіддю (№ 29–38):

– структуроване завдання (№ 29–32) складається з основи та двох частин і передбачає розв’язування задачі. Завдання вважають виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання, здійснивши відповідні числові розрахунки, записав, дотримуючись вимог і правил, відповіді до кожної з частин завдання в бланку відповідей А;

– неструктуроване завдання (№ 33–38) складається з основи та передбачає розв’язування задачі. Завдання вважають виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання, здійснивши відповідні числові розрахунки, записав, дотримуючись вимог і правил, кінцеву відповідь у бланку відповідей А.

Результат виконання завдань сертифікаційної роботи буде зараховано як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи закладів освіти 2018 року (за вибором випускника) та використано під час прийому до вищих навчальних закладів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × three =