Щасливої та щедрої долі, любі випускники!

 

Ось і залишилася  позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться  найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

08 червня  у Павлівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та Губарівському НВК відбулися  випускні вечори для учнів 9 – их класів.

Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя винуватців свята привітали солодкими подарунками голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов, начальник відділу освіти  районної державної адміністрації Ірина Повойко та депутат обласної ради Ольга Львова.

Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання. Хлібом-сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки.

Хай щасливою для вас, любі випускники,  буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen + six =