Відбулась нарада керівників закладів дошкільної освіти

14 червня  2018 року відповідно до плану роботи  відділу  освіти Богодухівської районної  державної адміністрації проведено нараду-семінар за темою: «Аналіз роботи закладів дошкільної освіти  району у 2017/2018  навчальному році. Завдання на літній оздоровчий період та на 2018/2019 навчальний  рік».

У заході взяли участь начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, інженер  з охорони праці Олександр Лещенко, методист районного методичного кабінету при відділі освіти районної державної адміністрації Лариса Педан, керівники закладів дошкільної освіти району.

У ході наради-семінару обговорено актуальні питання  щодо  створення умов для забезпечення якісної доступної дошкільної освіти в районі, санітарно-гігієнічних вимог щодо функціонування закладів дошкільної освіти  у літній оздоровчий період, обговорено організаційні питання   розміщення  інформації на сайті електронної системи реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти та  наповнення інформацією власниих веб-сайтів.

Окрім цього,  окреслено пріоритетні завдання з підготовки до 2018/2019 навчального року; забезпечення якості освітнього процесу, наступності між дошкільною та початковою освітою в умовах реалізації Концепції Нової української школи; розкрито особливості організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти за освітньою програмою «Впевнений старт».

На завершення наради до відома керівників було доведено ряд нормативно-правових документів з питань дошкільної освіти, були надані доручення і рекомендації.

У нараді-семінарі  взяли участь 20 осіб.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 5 =