Нарада з питань підготовки закладів до нового опалювального сезону 2018-2019 років.

06.07.2018 з директорами та відповідальними за газове господарство закладів загальної середньої освіти району відбулася нарада під головуванням начальника відділу освіти І.О.Повойко з питань підготовки закладів до нового опалювального сезону 2018-2019 років.

З інформацією щодо переліку та змісту документів, які необхідно підготувати до початку опалювального сезону та пакету документів, які потрібно надати до Дергачівської філії ПАТ «Харківгаз» для одержання технічних умов на приєднання нового об’єкта – установки дистанційної передачі даних, до газорозподільних мереж виступив інженер з організації експлуатації та ремонту групи з централізованого господарського обслуговування закладів і установ освіти при відділі освіти районної державної адміністрації О.М.Павленко. Інженер з охорони праці групи з централізованого господарського обслуговування закладів і установ освіти при відділі освіти районної державної адміністрації О.М. Лещенко довів та проаналізував недоліки, які виявлені державними інспекторами Головного управління Держпраці у Харківській області та Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у Харківській області в ході перевірок закладів освіти.

За результатми наради всім присутнім було наголошено на необхідності прискорення робіт з означених питань, щоб своєчасно розпочати опалювальний сезон в закладах освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 + 18 =