Вітальна телеграма з Днем знань та початком навчального року від керівникі району

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

         Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

        Особливим і дуже важливим цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Віднині для вас багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший вчитель. Бажаємо вам бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

        Шановні батьки, щиро вітаємо вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

       А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

        А педагогам бажаємо старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки у нелегкій професії. Також бажаємо усім вам миру, добра, Божого благословення, великого людського щастя, міцного здоров’я в ім’я розквіту і процвітання нашого краю.

   Нехай ця шкільна осінь стане початком нових освітніх відкриттів, яскравих вражень і подій.

         Усім – наші щирі вітання з Днем знань та побажання міцного здоров’я, миру, благополуччя і добра.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight − 5 =