Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

30 листопада 2018 року на базі Богодухівського ліцею №3 відбулася  нарадa керівників закладів загальної середньої освіти. У ході роботи були розглянуті актуальні питання  системи загальної середньої  та позашкільної освіти. Зокрема йшлося про стан охоплення навчанням дітей і підлітків шкільного віку в закладах ЗСО (визначено алгоритм подачі документів до відділу освіти відповідно до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів), про організацію та проведення II етапу  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, про підтримку системи ІСУО в актуальному стані закладами ЗСО.

Крім того, на  нараді були розглянуті питання  про стан профілактичної роботи з попередження правопорушень  та злочинів серед неповнолітніх у закладах освіти та про охоплення учнів закладів ЗСО району гуртковою роботою.

Про взаємодію КУ «БОГОДУХІВСЬКИЙ  ІРЦ» із закладами загальної середньої освіти, охорони здоров`я та соціального захисту щодо виявлення та надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими потребами  ознайомила  практичний психолог (Смородська Н.О.)  даного закладу та надала відповідні рекомендації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 10 =