І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук

Мала академія наук  України – це вагома ланка освіти, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям заявити про себе, представляючи на розгляд журі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт власне дослідження. Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує грунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.

Саме участь у Малій академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає школярам перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.

07 грудня на базі БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Цього року на районному етапі конкурсу представлено 15 науково-дослідницьких робіт  у секціях: «Українська література», «Фольклористика», «Українська мова», «Ділова українська мова», «Соціологія», «Педагогіка», «Історичне краєзнавство», «Математика», «Математичне моделювання» «Зоологія, ботаніка», «Хімія» та «Охорона довкілля та раціональне природокористування».

Під час презентації  науково-дослідницьких робіт юні дослідники виявили ораторські здібності, навички красномовства, креативність, оригінальний підхід та знання теми власних досліджень. Журі після тривалого обговорення визначило переможців. Вітаємо членів Малої академії наук, їх наставників та бажаємо творчої наснаги, успіхів та перемог в обласному етапі конкурсу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + eighteen =