Загальноліцейські батьківські збори за участі керівників району

18 грудня у БОГОДУХІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №3 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ відбулися загальноліцейські батьківські збори в яких взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко.

Участь керівництва району у батьківських зборах – це можливість налагодження партнерських відносин при вирішенні питань діяльності закладів освіти, адже безпосереднє спілкування з педагогічним та батьківським колективом дає можливість краще проінформувати про роботу органів влади, вивчити потреби шкіл та визначити напрямки подальшої співпраці.

В ході спілкування Володимир Шаров ознайомив присутніх з результатами виконання програми розвитку освітньої галузі району, зазначивши, що в цьому році її фінансування суттєво збільшено. Владою вживаються заходи щодо поповнення матеріально-технічної бази, забезпечення нагальних потреб кожного закладу освіти за рахунок бюджетних коштів.

Завдяки командній роботі, зокрема з Харківською обласною державною адміністрацією та депутатським корпусом обласної і районної рад проведено великий обсяг запланованих робіт. Керівники району і надалі будуть створювати належні умови для функціонування закладів освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − 1 =