Зустріч з батьками учнів Богодухівської гімназії №1

20 грудня у БОГОДУХІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №1 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ відбулися загальні батьківські збори в яких взяли участь  голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко.

Збори розпочалися зі звіту директора гімназії Оксани Михасюк, яка проінформувала батьківську громаду про підсумки першого семестру 2018/2019 навчального року, докладно зупинившись на забезпеченні матеріально-технічної бази гімназії

Оксана Костянтинівна зазначила, що саме завдяки постійній увазі керівництва району за останні роки в гімназії повністю замінено вікна на енергозберігаючі склопакети, відремонтовано м’яку покрівлю будівлі, харчоблок, частково відремонтовано систему опалення, встановлено систему відеоспостереження, закуплено мультимедійні дошки, облаштовано кабінет хімії, ведуться ремонтні роботи спортивної зали, коридорів 1-го та 3-го поверхів, заплановано ремонт коридору 2-го поверху та інше.

Також керівник закладу спільно з начальником відділу освіти районної державної адміністрації Іриною Повойко виконала приємну місію, вручивши подяки батькам дітей-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Перед присутніми виступив голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, який розповів про використання бюджетних коштів на освітню галузь в цілому та на потреби гімназії зокрема, зазначивши, що постійне зростання фінансування потреб закладів освіти району відбувається завдяки фінансовій децентралізації та співпраці усіх гілок влади.

«Звичайно, раніше допомога батьків була необхідна, адже належного фінансування освіти не було. Але зараз ми можемо спрямовувати кошти на забезпечення значної частини потреб закладів освіти району», – сказав Володимир Шаров, відповідаючи на запитання батьків.

Наприкінці свого виступу керівник району поінформував присутніх про можливість цільової підтримки випускників закладів загальної середньої освіти району, які бажають здобути вищу педагогічну або медичну освіту, у вигляді повної або часткової оплати навчання за рахунок коштів районного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × four =